Styrelsemöte 2016-10-31

Det som vi diskuterade mest på styrelsemötet var hur vi kan stärka klasen och värva nya medlemmar. Det vi i styrelsen tror mest på är aktiviteter i samband med rankingseglingarna och vid flottiljerna.

Vi behöver fler idéer hur vi kan stärka klassen och vill ha hjälp av er. Skicka synpunkter och förslag till styrelsen på hur ni tycker att vi kan få klassen att växa.

Seglingsprogrammet för 2017 har spikats och finns i protokollet som ligger på hemsidan

Styrelsen

styrelsemote-161031

Program

25-28 maj Rank. 1 samt träningsläger i Hunnebostrand. Tränare Linda Rahm.
10-11 juni Rank 2 Gävle.
17-20 augusti Rank 3 och SM i Falun.
2-3 september Rank 4 Ljungskile.
23-24 september Rank 5 Oktoberpokalen i Mariestad.

2 reaktioner på ”Styrelsemöte 2016-10-31”

 1. Hej
  Ang att stärka klassen. Gemensamma regattor med andra klasser tror jag är bra, dels med tanke på att visa andra seglare att vi inte är det där handikapp redskapet, dels för att dela på resurserna. Fler deltagare på ett evenemang bör också generera bättre resurser för evenemanget.
  Sedan tyckte jag att det var väldigt inspirerande att höra hur roligt man hade haft på seglingshelgen som snabbfixades i stället för SM.
  Mer av den varan tror jag vara bra.
  Alltså typ seglingshelg tillsammans med mek och mäthjälp eller andra aktiviteter med mer focus på gemensam förkovran och samvaro.

  Mvh

  Hasse Malmsten

 2. Håller med Hasse i det han skriver. Det var ett lyckat arrangemang i Vadstena, det kanske är ett sätt att locka nya seglare genom att arrangera liknande event som fokuserar på segling och mindre på tävling.

Kommentarer är stängda.