4 reaktioner på ”Ranking 5 blir ett träningsläger”

 1. Ni lyckliga seglare som fått segla 2.4 i år. Båten står och slöar till i garaget och detsamma gäller kapten.
  Lite skvaller är kanske på sin plats. Är det verkligen sant att Lecke har sålt sin båt och har därmed slutat segla 2.4. Att vi fått minst tre till fyra nya seglare till klassen varav en gick direkt in i styrelsen.
  Är det fler som kommer att följa Lecke? Per lär ha köpt ny båt det gillar vi som är 80 +. Finns det ingen resultatlista från racet på Viggan?
  Själv tänker jag nog hålla på ett tag till i klassen och när VM går nära så är det ju upplagt för att satsa ännu ett tag.

  1. Hej
   Som svar på lite skvaller

   Ja. Lecke har sålt sin båt. Som ersättare för Lecke i valberedningen så har Tomas Högenäs gått in. Tomas har seglat 2.4 i Viggan några år nu. Per har köpt ny båt.

   Det blev ingen regatta i Viggan men det hölls ett träningsläger istället med mig som tränare. 9 båtar seglade under helgen. Under träningslägret var det två nya seglare som provade på att segla, Torbjörn och Erik.

 2. Följer Mästarnas mästare på nätet. Spännande och mycket bra upplägg. Man kan se alla race. Vad jag saknar är deltagare från vår klass 2.4. Varför är vi inte med och visar upp oss. Inget SM i år men då är det förra årets mästare som får ställa upp.

Kommentarer är stängda.