Vår seglarvän har seglat vidare

Christer Frennert, VM Ålesund

Christer Frennert gick bort den 20 mars. Han blev 75 år. Han har seglar 2.4 flitigt sedan 2001 men de senaste åren mer sporadiskt. Han var aktiv i förbundet som kassör och som styrelsemedlem i Malmö segelsällskap. Utbildad seglingsledare och en trevlig seglarkamrat med flera goda resultat under sin aktiva tid. Deltog flitigt under flera år på seglingarna under Kieler Woche.

Vi kommer att sakna honom och hans skånska och hans berättelser om ett spännande liv som internationell säljare i stora delar av världen. Många av oss har bott över hos honom i Malmö och fått god service inte minst från hans hustru Kerstin.

Mats

En reaktion på ”Vår seglarvän har seglat vidare”

  1. Christer har en speciell plats i mitt seglarminne då det var han och jag som åkte tillsammans på det första öppna 2.4mR regattan i Kieler Woche. Sedan blev det nio Kieler Woche i rad tillsammans där vi delade boende, vi blev under ett år följda av ett TV team från nordtyska statstelevisionen. Filminspelning till frukost, vid förberedelserna i hamnen samt kvällsmat. Dom trodde nog att det var far och son som åkte till Tyskland för att segla. Tyskarna kunde tydligen inte höra skillnaden på Skånska och Närke dialekt. Varje gång hälsade jag på hos Christer och Kerstin i Bunkeflostrand och sov över där för vidare resa, alltid lika trevligt.

    Mina tankar går till Christers anhöriga.

    Henrik Johnsson

Kommentarer är stängda.