Info från styrelsen

Vi har haft vårt första möte för säsongen, protokollet ligger i arkivet. Det vi har diskuterat mest är hur vi kan stärka och bredda klassen genom att värva nya medlemmar. Vi tror att ett sätt är att få intresserade att provsegla en 2.4 och allra helst ett träningsrace.

Denna säsong vill vi prova att ordna ”prova på” seglingar fredagseftermiddagen före våra rankingseglingar. För att göra det behöver vi hjälp av flottiljansvariga och medlemmar vid respektive plats att ordna provsegling, helst en enkel bana, och låna ut sina båtar och locka potentiella 2.4 seglare. Vi i styrelsen och även andra kan hjälpa till genom att komma tidigare om det behövs fler båtar. Det kan ju samtidigt vara ett bra träningstillfälle. Om det blir skador på en båt som lånas ut vid en ”prova på” segling så betalar förbundet försäkringens självrisk.

Gröningen finns fram till september i Mariestad där Gunilla har hand om den. En del reparationer har gjorts och den är i bra skick. Segelgarderoben behöver förnyas, om någon kan skänka ett hyfsat ställ så tar vi tacksam emot det. Om någon vill låna Gröningen så kontakta Gunilla

Väl mött i Hunnebostrand
Styrelsen

En reaktion på ”Info från styrelsen”

  1. Hej Styrelsen!
    Vilken bra o trevlig ide med provsegling. Kommer gärna för att segla o prova + några vänner om det passar.
    Hälsningar Lars

Kommentarer är stängda.