Är ditt flytintyg aktuellt?

Inför säsongen kan det vara bra att kontrollera om flytintyget är aktuellt, det får max vara fem år gammalt. Om det inte är aktuellt måste man göra ett nytt flytprov.
Jag kommer att ha med mig vikter och flytcertifikat om det är någon som vill uppdatera sitt. Det tar bara ett par minuter per båt och kostnaden är gratis om mätmannen slipper att ösa vatten, annars blir det dyrt.

Henrik

Fia är nominerad till priset Årets Stjärnskott

Fia Fjelddahl är nominerad som en av fyra kandidater till priset Årets Sjärnskott, Vem den slutliga vinnaren blir avslöjas på morgonen tisdag 26 april.

Radiosportens pris till Årets Stjärnskott bland idrottare med funktionsnedsättning tilldelas den idrottare, eller lag, som under året tagit ett stort steg framåt i sitt idrottande och visat en positiv attityd och vilja att förbättra sig.
I priset ingår ett träningsstipendium på 10 000 kronor.

Länk till Sveriges radio

EM Frankrike. Transportforum

Med VM redan avklarat är EM i Bordeaux 2-8 juli säsongens stora internationella tävling. Då bilvägen dit är lång ca 250 mil så kanske det finns intresse för gemensam transport av båtar.
För att underlätta för de som är intresserade av detta, att komma i kontakt med varandra så är det bara att diskutera en gemensamma lösningar genom att kommentera detta inlägg.
Det skulle vara roligt med en bra svensk representation på EM.
Sven, Henrik