Mats kom fyra på Ranking 1 i Hunnebostrand

Årets premiär med träningsläger och Ranking 1 i Hunnebostrand avnjöts i strålande sol och fina vindar (dock en regnskur på söndagen). Linda Rahm och Emily, våra utmärkta tränare fick oss att komma ur vinterdvalan och komma igång med seglingen. Bra jobbat Linda och Emily och tack så mycket.

Sotefjordens Segelsällskap gjorde ett alldeles utmärkt arrangemang med mycket trevligt och familjärt bemötande under hela långhelgen, tack så mycket och vi ser fram till att få komma till er fler gånger.

Resultat och referat

Bilder på Facebook

PS, glömde att skriva att Stellan vann, Lecke kom tvåa och Henrik trea.

Flytcertifikat

Flytcertifikaten gäller i 5 år, så kolla era papper och om det är gammalt så finns det möjlighet att utföra flytprov under träningsläger och ranking 1. Erbjudandet gäller endast under torsdag till lördag, söndag eftermiddag vill jag åka hem så då blir det inga flytprov. Priset är gratis under förutsättning att jag inte behöver ösa vatten, om vattenösning önskas så är det så dyrt så det vågar jag inte skriva här.

Henrik

Utlottning av Doylesegel

Vid sista rankingen i Mariestad kommer förbundet att lotta ut ett segelställ från Doyle som var den som gav oss bäst pris av segelmakarna. Deltagare av lotteriet är de som är med i Mariestad. För att uppmuntra att vara med på många rankingseglingar så får man en lott för varje ranking man är med i.

Lycka till i lotteriet
Styrelsen