Vår seglarvän Bo Hedensjö har seglat vidare

Vår mångåriga seglarvän Bo Hedensjö gick bort i morse efter en tids sjukdom.

Bo är en av oss som har seglat 2.4mR i flest år, i maratontabellen finns han med från 1994.

Våra tankar går till hans anhöriga.

Henrik Johnsson
SWE 420

3 reaktioner på ”Vår seglarvän Bo Hedensjö har seglat vidare”

 1. RIP. Vi hade en “bebis” ihop sedan 1994. Det blev ett antal samtal och möten med SWE331 som orsak. Det var alltid angenäma stunder. Det speciella med Bo för mig var att han alldrig såg sig som för mer än någon annan, alltid en broder bland bröder.

  Hasse Malmsten

 2. Vi handhade en del intressanta penningtransaktioner under mina år som int. förbundets sekreterare och Bosse som kassör. Ett vänligt och fruktsamt samarbete fortsatte också under mina perioder som ordf. i 2.4 ICA.
  Från kappseglingsbanorna dyker ett minne upp från 1997, int. SM i Sandhamn; vi närmar oss lämärket Bosse och jag sida vid sida, Robert Kellner håller på att runda, Bosse sitter och pillar med sina tampar och sätter sin stäv i Roberts häckstag, dom snurrar som ett sländpar mitti leken kring märket, jag rundar båda på behörigt avstånd med ett glatt le’ende (utan att säga ett ord).
  Detta leder naturligtvis till protestförhandlig, jag blir inkallad som vittne till skådespelet och hör o. häpna blir den enda utdömda som upphovsman till incidenten. Detta som en följd av att förhörsledaren inte ställde en avgörande fråga och att jag inte hade förstånd nog att påpeka svaret till denna fråga.
  Farväl Bosse, minnena lever kvar!
  RIP

Kommentarer är stängda.