Seglarkläder

Med benägen hjälp av Peter Wilton och Boomerang kan styrelsen nu erbjuda en långärmad skjorta och en pigue i bästa kvalitet. Skjortan är ljusblå och piquen vit. Priset är mycket bra 550 kr för skjortan och 400 kr för piquen. Vi kommer att ha vår fina svenska 2.4 loggo på plaggen.

Plaggen kommer att visas upp i Stenungsund och på hemsidan finns bilder på plaggen med Ulf Bengtsson som modell. Han kan ha storlek M. Titta i 2.4 Shopen.

Plaggen kommer att finnas i storlekarna M,L och XL.

Styrelsen när en förhoppning om att ”landslaget” skall kunna uppträda i plaggen vid NM och VM. Detta kommer att knäcka även luttrade konkurrenter. Detta innebär att vi hoppas på många beställningar. Hela styrelsen har redan gjort sin beställning av båda plaggen.

Så fort beställningarna är gjorda kommer vi att lägga ordern och leverans kommer att ske på bästa sätt.

Beställningen kan göras till

mats.millbourn@mbox318.swipnet.se

Träningsläger och Ranking 1 i Stenungsund

Nu är det bara några dagar kvar till 2012 års premiär i Stenungsund. Det är 30 anmälda från fyra länder, det måste vara rekord. Hoppas att vädret är på vår sida och att vindskiftena går till webmasters fördel;-).

För er som kommer på fredag så finns det möjlighet att sjösätta mellan klockan 16-19:00.

Vi ses i Stenungsund

Henrik

Boende vid Ranking 5 i Västervik

Jag har som förra året preliminärbokat 5 st stugor. Två st som rymmer max 5 pers för 790kr/natten, d.v.s. 1580kr fredag till söndag, och tre st som rymmer max 4 pers för 515kr/natt, d.v.s. 1030kr/helgen.
Det är lite sämre standard än stugorna som vi hade förra året men de ligger närmare WSS klubbområde där vi ska ha båtarna i år. Jag måste betala bokningsavgift senast i vecka 18, så intresserade måste bestämma sig senast i Stenungsund.

Hälsningar
Hasse

Notice of Race för SM i Halmstad

Nu kan man anmäla sig till SM i Halmstad den 3-5 Augusti. Det ser ut som om arrangörerna har ett fint program med tune-up race på torsdage den 2 Augusti, och kvällsmat både på fredag och lördag samt möjlighet att göra lunchpaket gratis i klubbhuset. Det ser lovande ut.

Program

Styrelsen

Boende under VM i Porto San Giorgio

Förbundet har bokat 10 st dubbelrum från 14/9 till 23/9 på hotel, Best Western David Palace Hotel. Detta är ett fyrstjärnigt hotel som ligger i anslutning till hamnen där våra båtar skall ligga.

Rummen kostar 95,- per natt (c:a 850:- SEK)

Vill Du komma till VM tidigare kan vi troligen omboka.

Om Du vill ha ett av dessa rum v.v. meddela Christer F.
snarast. Mail adress: frennert@spray.se, tel. 040-156873

MVH
Christer