Inbjudan till Ranking 2 i Viggbyholm

Viggans 2.4mR seglare bjuder in till kappsegling

Nu är det dags att anmäla sig till regatta i Viggbyholm, Stockholm

Nu närmar sig årets andra regatta med stormsteg, så nu är det dags att anmäla sig.
Regattan seglas på Stora Värtan som är ett av Stockholms bästa bankappseglingsområden. På kvällen blir det självklart en  regattamiddag som består av Medelhavsbuffe á 300 sek exklusive dryck. Anmäl senast 22 maj, betala genom insättning på bankkonto SHB 6505-35170522 eller genom Swish 070- 612 61 17.

Inbjudan till regatta

Anmälan: Ranking 2 Viggbyholm

OBS!

Kom ihåg att boka boende, förbokningen gäller till 22 maj, ange referens Sven Asklund

Ranking 1 avgjord i Hunnebostrand

Det var ett stort antal seglare från Norge, Sverige och Finland som slöt upp till träningsläger och regatta i Hunnebostrand. Efter två intensiva dagar med träning så var det dags för årets första regatta. Som vanligt med Stellan i topp men sedan blev det mer spännande, se länk nedan.

Referat och resultat

Sotefjordens Segelsällskap gjorde en väldigt fin insats som arrangör av regattan och kringarrangemang vid träningslägret. Mat serverades på löpande band till glada tillrop. Jag vill passa på att tacka Sotefjordens Segelsällskap för en mycket väl genomförd helg, tack så mycket.

För er med Facebook så finns det bilder, se länk nedan.

Bilder

På träningslägret var det Linda Rahm som försökte hålla reda på alla deltagarna och det gjorde hon med bravur. Tack Linda för din insats.

Henrik

Medlemsavgift och lägeravgift

Påminnelse

Till er som skall delta på träningslägret och Rankingsegling 1 och ännu inte betalt medlems  eller lägeravgiften gör det så att pengarna finns på förbundets bankgiro 50 68 23-4 senast den 7 maj.

Jag tackar på förhand för att jag slipper hantera en massa kontanter.

Med seglarhälsning
Claes Bengtzon
Kassör