Gott nytt 2.4a år

2.4mR Förbundet önskar alla seglare ett gott avslut på 2017 och nu planeras det för ett grymt 2018 med VM i Gävle som den största händelsen. Samt ett träningsläger tillsammans med Norge i Hunnebostrand, det kan bli upp till 40-50 deltagare om allt går bra.

2017 innebar som vanligt att Stellan vann SM och VM, inget nytt där så det bryr vi oss inte om. Hasse tog en efterlängtad VM medalj och Henrik fick sin första SM medalj. Mats tog över Hasses roll som den ständiga fyran så Mats har blivit en van referatskrivare till hemsidan. Fia tog sina första pallplatser på våra ranking regattor och Gunilla gjorde sin internationella premiär på ParaVM i Kiel där även Fia och Pelle deltog. Gunilla myntade efter sin premiär i ParaVM det numera bevingade uttrycket “jag är i alla fall inte sämst i värden” efter att ha undvikit att komma sist.

För 2018 önskar jag mig fler deltagare på våra regattor samt mer 2.4a segling på dom lokala klubbarna, jag tycker det ser lite positivt ut då jag aldrig tidigare har fått så många frågor om begagnade båtar från intresserade seglare.

Under 2017 har hemsidan besökts av nästan 51000 unika besökare, kul för mig som webmaster.

Henrik