Gävle Segelsällskap utsedd till Årets arrangör

Vid Seglarträffen i Malmö denna helg utsåg Svenska Seglarförbundet Gefle Segelsällskap till årets arrangör. Detta för vårat väl genomförda VM

Saxat från www.svensksegling.se


Årets arrangör
Utmärkelsen “Årets arrangör” tilldelades Gefle Segelsällskap med motiveringen:

“En mindre, men aktiv klubb i södra Norrland tar hem och genomför ett stort arrangemang som kräver det där lilla extra för deltagarna.

Att arrangera ett mästerskap som är öppet för alla, med eller utan funktionsvariation, ställer särskilda krav på arrangören. Anläggningen får anpassas för tillgänglighet och säkerheten på sjön måste vara på högsta nivå. Även tiden på vattnet måste anpassas, så in- och utseglingar, liksom väntetider måste minimeras.

Klubben har på ett föredömligt sätt hanterat de olika deltagarnas förutsättningar och med stor hjälpsamhet och gästfrihet fått alla deltagare att känna sig välkomna. Seglarna har fått utmanade segling på både havsbanor och landnära banor. Allt från lätta till hårdare vindar gjorde att en värdig vinnare kunde utses. Trivsamma aktiviteter efter seglingarna med både grillning och fest, allt i direkt närhet till hamnen.

Att seglare, män och kvinnor, med och utan funktionsvariation seglar på lika villkor är rätt unikt och arrangören gjorde ett fantastiskt jobb där alla trivdes.”


Grattis från Svenska 2.4mR Förbundet

2 reaktioner på ”Gävle Segelsällskap utsedd till Årets arrangör”

  1. Att en båtklubb i den storleken får till ett sånt stort och bra arrangemang är imponerande. Men allt är ju möjligt där det finns entusiaster som bjuder på sin tid. Att ingå i organisationen och dessutom fullt ut delta i tävlingen ställer speciella krav. Grattis till utmärkelsen från SSF!
    /SWE 431

  2. Pekka är fantastisk. Både seglade VM, arrangerade, prisutdelade, talade och var lugn som en filbunke i alla lägen.
    Lånade ut båtar, låg på taskigaste platsen. Han är värd en särskild eloge. Nu är han dessutom i full färd med Las Palmas.
    Tack Pekka
    Mats

Kommentarer är stängda.