Ranking 4 i Ljugskile

Glöm inte att anmäla er till rankingen i Ljungskile. Anmälan är lite speciell om man har liten skärm, man trycker på ”öppna” i kolumnen ”Anmälan” på raden för vår kappsegling. Sedan scrollar man längst ner på sidan och fyller i sina uppgifter.

För övrigt så kan man nu läsa SM fyran Mats referat,  se här.

Henrik tog sin första SM medalj

Stellan vann med Lecke i släptåg så toppen var som vanligt, grattis till er båda.

Henrik Johnsson tog sin första SM medalj i 2.4mR, grattis (kul att skriva det om mig själv) och Mats Millbourn kom fyra och får därmed skriva referatet till hemsidan.

Runns Segelsällskap bjöd på alla typer av väder, regn, solsken, bleke och hård vind. Så för oss seglare var det väldigt prövande förhållanden. Tack för ett mycket trevligt arrangemang

Resultat

Anmälan SM

Lite uppdaterad information om anmälningsproblemen till SM.

Jag har varit i kontakt med Svenska Seglarförbundet och dom förklarade att det troliga problemet med anmälningen till SM är följande.

  1. För att kunna skapa en användare i indTA som systemet heter så måste båtklubben man seglar för också ha sitt medlemsregister i samma system.
  2. Om båtklubben har sitt medlemsregister i indTA så måste den mailadress som båtklubben lagt in stämma överens med den mailadress som seglaren försöker skapa en användare till.

Slutsats, om det inte går att skapa en användare i indTA så är det ingen ide att fortsätta, då får man anmäla sig med email till Runns Segelsällskap på mailadress mikael.lindell@lmstrategi.se

Så kan det bli när det går snett, ungefär som ett motvrid när man är på fel kant på kryssen.

Henrik

Så trots detta är det dags att anmäla sig till SM.